Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Microsoft | Jobs bei Microsoft | Gehälter bei Microsoft | Zusatzleistungen bei Microsoft
      Vorstellungsgespräche bei MicrosoftMicrosoft Explore – Vorstellungsgespräche bei MicrosoftVorstellungsgespräche bei Microsoft

Glassdoor

• Suchen nach:
      • Unternehmen
      • Jobs
      • Standorte

Copyright © 2008-2026. Indeed, Inc. „Glassdoor”, „Worklife Pro”, „Bowls” und das Logo sind eingetragene Warenzeichen von Indeed, Inc.

Beobachtete Unternehmen

Jobsuchen

22. Sep. 2022
      Positive Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Monate. Vorstellungsgespräch absolviert im Okt. 2021 bei Microsoft

Vorstellungsgespräch

First round behavioral. Moved onto next round the next day. Second round had two technical interviews which consisted of PM, coding, and resume questions. Offer two business days later. Overall, pretty doable process and my interviewers were lovely.

Frage 1

Tell me more about this activity on your resume
      Frage beantworten

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Microsoft Explore bei Microsoft

16. Okt. 2025
      Anonymer Bewerber im Vorstellungsgespräch
      Kein Angebot
      Neutrale Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Nov. 2023 bei Microsoft

Vorstellungsgespräch

Applied online as a 2nd year CS student in 2023 Fall. Scheduled virtual technical interview. It was a big Microsoft Teams call that had many other students in the same call. We would enter breakout rooms at a specific time to conduct our interviews.

Binary Tree problem. Medium difficulty

6. Okt. 2022
      Neutrale Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Vorstellungsgespräch absolviert bei Microsoft

Vorstellungsgespräch

First round: Phone call; only behavioral. October Second round: 3-5 panel of engineers (technical) Hear back by November - December. Got an email a couple of weeks after submitted application.

Frage 1

Favorite technology? How would you improve it? Least favorite technology? ^. Explain a computer to a 7 year old.

28. Dez. 2021
      Los Angeles, CA
      Positive Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Nov. 2021 bei Microsoft (Los Angeles, CA)

Vorstellungsgespräch

The interview process was overwhelming for me because it was like my first main behavioral interview i was experiencing, let me just say i was over thinking it. It ended up being really chill and communicative.

Frage 1

1. What is your expected date of graduation? 2. Have you decided on a major? 3. Why Computer Science/ Technology? 4. Tell me about a time you worked in a team? 5. What is your least and favorite TECHNOLOGY? 6. How can you explain technology to a toddler? Then for the last question she specifically said it was an open ended question. 7. How would create a phone book.