Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Walmart | Jobs bei Walmart | Gehälter bei Walmart | Zusatzleistungen bei Walmart
      Vorstellungsgespräche bei WalmartInventory Associate – Vorstellungsgespräche bei WalmartVorstellungsgespräche bei Walmart

Glassdoor

Jobsuchen

21. Sep. 2015
      Mitarbeiter (anonym)
      Oakland, CA

Weitere Bewertungen zu Vorstellungsgesprächen als Inventory Associate bei Walmart

27. Feb. 2019
      Montreal, QC
      Angebot angenommen
      Neutrale Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2013 bei Walmart (Oakland, CA)

Vorstellungsgespräch

I applied online, they called the following monday. scheduled an interview for Thursday 9:00 pm. Not what I expected for an interview, it was fast &easy for me, skipped to signing papers. Orientation started the following wednesday, signed some more papers, watched videos about safety, greeting customers, etc. Then you can choose to stay &do cbl (lessons on the comp.) that are required in order for you to work your position. After 3days, I started working.

Frage 1

Interviewer: Can you do the job? Can lift 50lb+? Reply: yes Interviewer: That's good enough for me! ready to sign your job offer? Reply: Yes I am ready Interview: I'll see you after your orientation, it'll take at least 3days. I just thanked him, shared hands & left.
      Frage beantworten
      Kein Angebot
      Positive Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 2 Wochen. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2019 bei Walmart (Montreal, QC)

Vorstellungsgespräch

applied online and got the interview call by email and then there is a group interview with several questions and the answer will be given by mail that you are selected or not have a blast

Frage 1

different kind of group tasks related to real-time sitiuationds
      1 Antwort

6. Apr. 2023
      Winchester, KY
      Angebot abgelehnt
      Neutrale Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 6 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Jän. 2019 bei Walmart (Winchester, KY)

Vorstellungsgespräch

Standard questions, name a time you overcame adversity, name a time you had a disagreement you had with a coworker, name a time you disagreed with a boss thirty word minimum

Frage 1

name a time you disagreed with a boss
      1 Antwort

14. Apr. 2018
      Toronto, ON
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert bei Walmart (Toronto, ON)

Vorstellungsgespräch

Interview was scheduled for Thursday via online scheduling system. When I showed up for interview, they said there has been a miscommunication and the supervisor is not in. They asked me to come again on Saturday. Saturday

Frage 1

Can you come again 2 days later because there is no-one here to interview you?
      Frage beantworten