Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Microchip Technology | Jobs bei Microchip Technology | Gehälter bei Microchip Technology | Zusatzleistungen bei Microchip Technology
      Vorstellungsgespräche bei Microchip TechnologyRFIC Design Engineer – Vorstellungsgespräche bei Microchip TechnologyVorstellungsgespräche bei Microchip Technology

Glassdoor

Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Vorstellungsgespräch absolviert im Feb. 2022 bei Microchip Technology (San Diego, CA)

Vorstellungsgespräch

I applied online and one of the hiring manager who worked with me before at another local tech company contacted me and asked to come on-site for an interview. I went to their site in Ramcho Bernado area.

Fragen im Vorstellungsgespräch [1]

Frage 1

Since I work for a big RFIC giant in San Diego and Microchip had to compete with it therefore their questions seemed not focused on testing me rather were focused on my experience. They tried hard to learn and get a word out of me regarding my current experience but I kept it professional . After they failed they declined me an offer saying that they could not get high compensation aligning with my experience.
      1 Antwort

avatar