Zum Inhalt springenZur Fußzeile springen

employer cover photo
      employer logo
      employer logo

Subex

Ist dies Ihr Unternehmen?

Info
      Bewertungen
      Vergütung & Zusatzleistungen
      Jobs
      Interviews
      Interviews
      Ähnliche Suchanfragen: Bewertungen für Subex | Jobs bei Subex | Gehälter bei Subex | Zusatzleistungen bei Subex
      Vorstellungsgespräche bei SubexSoftware Engineer – Vorstellungsgespräche bei SubexVorstellungsgespräche bei Subex

Glassdoor

Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich online beworben. Der Vorgang dauerte 3 Monate. Vorstellungsgespräch absolviert bei Subex (Bengaluru)

Vorstellungsgespräch

They conducted four rounds of interviews, including the HR discussion, and have been dragging the process for over three months. Despite repeated follow-ups, they have stopped answering calls, showing a complete lack of professionalism and respect for candidates' time.

Frage 1

questions was asked about advanced concepts
      Kein Angebot
      Negative Erfahrung
      Leichtes Gespräch

Bewerbung

Ich habe mich über eine Vermittlungsagentur beworben. Der Vorgang dauerte 2 Tage. Vorstellungsgespräch absolviert im Aug. 2025 bei Subex (Bengaluru)

Vorstellungsgespräch

1. Online screening 2. Technical face to face 3. HR The selection process includes three stages. First, an online screening where candidates are asked basic technical questions and one programming problem. Second, a technical face-to-face round with in-depth technical discussions and coding tasks. Finally, a normal HR interview to assess communication, attitude, and overall fit for the company’s culture and role.

Frage 1

Technical questions on Core concepts.

25. Sep. 2024
      Mitarbeiter (anonym)
      Angebot angenommen
      Positive Erfahrung
      Durchschnittl. Gespräch

Bewerbung

Vorstellungsgespräch absolviert bei Subex (Bengaluru)

Vorstellungsgespräch

There were 3 Rounds of Interview. First two((Sometimes 3) rounds were to get the 1-month in office class internship offer. Final interview was to test the learning from internship + behavioural interview (inluding few technical questions). After getting selected, 6-month contract basis offer later turned into full-time Software Engineer on performance basis.

Frage 1

- Introduction - Questions based on Project/Interest -SQL basic to advanced - OOPS Concept & SDLC