Bewertungen für Blue Apron Supervisor | Glassdoor.at

Blue Apron Bewertungen für Supervisor

Aktualisiert am 31. Aug 2019

Zum Filtern von Bewertungen müssen Sie sich entweder oder .

13 Bewertungen gefunden

2.9
SternSternSternSternStern
BewertungstrendsBewertungstrends
73%
Würden einem Freund empfehlen
0%
Befürworten Geschäftsführer
Blue Apron CEO Linda Kozlowski
Linda Kozlowski
1 Bewertungen
  1. Hilfreich (2)

    „Lack of management”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Supervisor in Linden, NJ
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich habe für mehr als ein Jahr bei Blue Apron gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Unlimited time off, employee discounts and weekly farmers market

    Kontras

    Management, leadership, employee morale, high turnover

    Rat an das Management

    Blue Apron is a company with potential but lacks by hiring the right candidates. Management is not properly trained and lack support. Operation team schedule endless meetings but fail to actually discuss topics that matter. Upper management do not take on responsibilities and fail to lead by example. No career opportunities are available unless you are an associate, in which you can be promoted to a floor supervisor.... Morale is at an all time low, employees are disengaged and dissatisfied.

    Mehr anzeigen
    Blue Apron2019-09-01
  2. „Pretty Average”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Production Supervisor in Arlington, TX
    Empfiehlt
    Neutrale Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei Blue Apron (Vollzeit)

    Pros

    Takes care of their associates. Promotes from within.

    Kontras

    Salary is below average for management.

    Rat an das Management

    Communication.

    Blue Apron2019-04-05
  3. „Lack of organization”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Supervisor in Arlington, TX
    Empfiehlt
    Negative Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei Blue Apron (Vollzeit)

    Pros

    Rapid growth for motivated individual.

    Kontras

    No one is ever on the same page.

    Rat an das Management

    Uniformity

    Blue Apron2019-03-06
  4. Hilfreich (3)

    „Better off at plated, good eggs or home chef”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    Ehem. Mitarbeiter - Supervisor in Richmond, CA
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich habe für mehr als ein Jahr bei Blue Apron gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Some of the employees are the best you will ever find at a company

    Kontras

    Growth is only available if you are favored by upper management. Rock the boat and you are put in the dog house. Communication between upper management to lower management is horrible. You are asked to do a higher role constantly and not get paid for it, or get anything for it. Then once the role is over they throw you back to your regular role and tell you, you don't meet their expectations at the end of the... year.

    Mehr anzeigen

    Rat an das Management

    Appreciate the good people you have, or you Will eventually lose them all.

    Blue Apron2019-03-26
  5. „Young company with posible growth”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Maintenance Supervisor in Arlington, TX
    Neutrale Prognose
    Keine Meinung zum Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei Blue Apron (Vollzeit)

    Pros

    They hire within all the time so you can advance fast

    Kontras

    Is a very slow moving company growth takes for ever

    Blue Apron2019-02-03
  6. Hilfreich (2)

    „Great company, bad vision”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Ehem. Mitarbeiter - Production Supervisor in Richmond, CA
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich habe für mehr als 3 Jahre bei Blue Apron gearbeitet (Vollzeit)

    Pros

    Great co workers, the regular staff really pays attention to what's going on and they will always help you as long as you help them.

    Kontras

    Management is disconnected with the team. Upper management is always changing and promotions are dangled like carrots, but when you prove your worth they give the promotion to their favorites.

    Rat an das Management

    Get reconnected with your good employees. Get better upper management that doesn't just let good people leave.

    Blue Apron2019-02-27
  7. Hilfreich (1)

    „Food safety supervisor”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Food Safety Supervisor 
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei Blue Apron als Vollzeit

    Pros

    Free food every week Casual work environment Relatively straightforward work most times Easy to move up the food chain Many small perks The place for you if you want a challenge from changing work objectives

    Kontras

    Still a young growing company. Blue Apron suffers from a lot of growing pains. Inexperience in many positions. Incomplete policies that only cover parts of the situations. Insufficient training for supervisors. Not the place for you if you don't want to be challenged by changing work conditions.

    Rat an das Management

    Management is too top heavy. There are too many layers between some staff and decision makers causing decisions to take time before being made. Local management is great and approachable for the most part.

    Blue Apron2018-01-30
  8. Hilfreich (8)

    „Started out good but went down hill”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Production Supervisor in Dallas, TX
    Empfiehlt nicht
    Negative Prognose
    Stimmt gegen Geschäftsführer

    Ich arbeite seit mehr als 3 Jahren bei Blue Apron (Vollzeit)

    Pros

    Decent Pay, Good vacation and sick time.

    Kontras

    Internal Promotions are based on personal preference and not measurable KPIs. Ther is an inner circle that seems to get promoted. It is a regular practice for employees to be asked to perform a job for several months without compensation or promotion.

    Rat an das Management

    MGMT has done a poor job of recognizing internal talent. The hiring track record is terrible.

    Blue Apron2017-11-13
  9. Hilfreich (1)

    „production supervisor”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Akt. Mitarbeiter - Production Supervisor in Jersey City, NJ
    Empfiehlt
    Positive Prognose
    Befürwortet Geschäftsführer

    Ich arbeite seit weniger als einem Jahr bei Blue Apron als Vollzeit

    Pros

    Working in that atmosphere has increase my awareness

    Kontras

    The people are very different from what I'm accustom to.

    Rat an das Management

    We need to train and cross train people.

    Blue Apron2017-03-14

    Reaktion von Blue Apron

    June 7, 2017Human Resources

    Thank you for your thoughts! Lifelong Learning is one of core values and we are working towards developing more training programs to offer our employees.

  10. „Blue apron”

    SternSternSternSternStern
    • Work-Life-Balance
    • Kultur & Werte
    • Karrieremöglichkeiten
    • Vergütung und Zusatzleistungen
    • Führungsebene
    Supervisor in Richmond, CA
    Empfiehlt nicht
    Neutrale Prognose
    Keine Meinung zum Geschäftsführer

    Ich habe weniger als ein Jahr bei Blue Apron als gearbeitet

    Pros

    Fast growing and job security.

    Kontras

    Fast growing and not organized.

    Rat an das Management

    Less temps

    Blue Apron2017-01-21
13 Bewertungen gefunden